18:33 - 13 °C

Program of the GP Historique 2016

Program of the GP Historique 2018 soon available

    Friday, May 13th (20 minutes per group)

  • 11.30 am Drivers" briefing at the "Credit Suisse Drivers Club", Quai Antoine 1er (compulsory) followed by a lunch offered by Credit Suisse
  • 12.30 am Closing of track to public
  • 03.00 pm - 15.20 pm Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive
  • 15.50 pm - 16.10 pmRace B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
  • 16.40 pm - 17.00 pm Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
  • 17.30 pm - 17.50 pm Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
  • 19.30 pmOpening of track to public


    Saturday May 14th (20 minutes per group)

  • 06.30 am Closing of track to public
  • 08.30 am - 08.50 am Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive)
  • 09.20 am - 09.40 am Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive
  • 10.10 am - 10h30 am Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive
  • 11.00 am - 11.30 am Race A - Parade for pre-war Grand Prix cars - closed track
  • Parade of mythical cars & drivers by "Chopard" - closed track
  • Parade "Credit Suisse Classic Car Rally" (3 laps - 40 cars) - closed track
  • 02.30 pm - 14.50 pm Race B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
  • 03.20 pm - 03.40 pm Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
  • 04.10 pm - 04.30 pm Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
  • 05.00 pm - 05.20 pm Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive
  • 05.50 pm - 06.10 pm Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive
  • 07.30 pm Opening of track to public


    Sunday May 15th (races)

  • 07.00 am Closing of track to public
  • 09.00 am - 09.30 am Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive - 10 laps or 30 minutes
  • 10.05 am - 10.35 am Race B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars - 10 laps or 30 minutes
  • 11.10 am - 11.45 am Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive - 12 laps or 35 minutes
  • 12.20 am - 12.50 am Race A - Parade for pre-war Grand Prix cars - closed track
  • Parade of mythical cars & drivers by "Chopard" - closed track
  • 02.00 pm - 02.30 pm Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive - 10 laps or 30 minutes
  • 03.05 pm - 03.50 pm Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive - 18 laps or 45 minutes
  • 04.25 pm - 05.10 pm Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive - 18 laps or 45 minutes
  • 07.30 pm Opening of track to public
  • 08.30 pm Prize giving Gala Dinner (Black tie compulsory) "Salle des Etoiles" Sporting Monte-Carlo

Events featured in this program are subject to change and we are not responsible for any changes

Sign up to our newsletter


Events in Monaco