03:34 - 25 °C

Programma del GP Historique 2016

Programma del GP Historique 2018 presto in linea

    Venerdi 13 Maggio (prove 20 minuti per serie)

  • 11h30 Drivers' briefing at the "Credit Suisse Drivers Club", Quai Antoine 1er (compulsory) followed by a lunch offered by Credit Suisse
  • 12h30 Chiusura del circuito alla circolazione auto
  • 15h00 - 15h20 Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive
  • 15h50 - 16h10 Race B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
  • 16h40 - 17h00 Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
  • 17h30 - 17h50Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
  • 19h30Apertura del circuito alla circolazione auto


    Sabato 14 Maggio(prove 20 minuti per serie)

  • 06h30 Chiusura del circuito alla circolazione auto
  • 08h30 - 08h50 Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive
  • 09h20 - 09h40 Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive
  • 10h10 - 10h30 Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive
  • 11h00 - 11h30 Race A - Parade for pre-war Grand Prix cars - closed track
  • Parade of mythical cars & drivers by "Chopard" - closed track
  • Parade "Credit Suisse Classic Car Rally" (3 laps - 40 cars) - closed track
  • 14h30 - 14h50 Race B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
  • 15h20 - 15h40 Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive
  • 16h10 - 16h30 Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive
  • 17h00 - 17h20 Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive
  • 17h50 - 18h10 Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive
  • 19h30 Apertura del circuito alla circolazione auto


    Domenica 15 Maggio (gare)

  • 07 h 00 Chiusura del circuito alla circolazione auto
  • 09h00 - 09h30 Race D - Formula Junior cars from 1958 to 1960 inclusive - 10 laps or 30 minutes
  • 10h05 - 10h35 Race B - Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars - 10 laps or 30 minutes
  • 11h10 - 11h45 Race E - 1500cc - F1 Grand Prix cars from 1961 to 1965 inclusive - 12 laps or 35 minutes
  • 12h20 - 12h50 Race A - Parade for pre-war Grand Prix cars - closed track
  • Parade of mythical cars & drivers by "Chopard" - closed track
  • 14h00 - 14h30 Race C - Sports Racing cars raced from 1952 to 1955 inclusive - 10 laps or 30 minutes
  • 15h05 - 15h50 Race F - F1 Grand Prix cars, from 1966 to 1972 inclusive - 18 laps or 45 minutes
  • 16h25 - 17h10 Race G - F1 cars from 1973 to 1976 inclusive - 18 laps or 45 minutes
  • 19h30 Apertura del circuito alla circolazione auto
  • 20h30 Dîner de Gala de Remise des Prix (tenue de soirée obligatoire) «Salle des Etoiles» du Sporting Monte-Carlo

Eventi presenti in questo programma sono soggetti a modifiche e non potremo essere tenuti responsabili per qualsiasi cambiamento

Iscriviti alla newsletter


Manifestazioni a Monaco